Csapatunk

Annamária Ivacska
Tulajdonos
Headspa & lézeres szőrtelenítés
Két gyermekes anyukaként tisztában vagyok vele, hogy mennyire fontos a mai rohanó , stresszes világban a minőségi relaxáció és a kikapcsolódás. Éppen ezért fogalmazódott meg bennem a Head Spa szolgáltatásunk, amely a kikapcsolódás mellett, nem csak a hajszerkezet javulásában segít hanem a fej, váll, arc masszírozásával a meridiánokon keresztül egyensúlyba hozza a testet a lélekkel.
Angelika Ivacska, BA
Tulajdonos
Arckezelések & lézeres szőrtelenítés
Mivel korábban nagyon bizonytalan és félénk voltam, különösen fontos számomra, hogy a kezelésekkel segíthetek az embereknek abban, hogy magabiztosabbá váljanak. Csak olyan termékeket használok, amelyeket hónapokig magam is teszteltem, és látványos eredményeket tapasztaltam. Mindig keresem a legújabb kezeléseket és tanfolyamokat, hogy naprakész tudással várjam vendégeinket.
Szilvia Vass
Certifikált Microlight Lézer & CBD Terapeuta
Az egyedi Microlight hideg lézerterápia (830nm), amit Magyarországon elsőként hivatalosan nálam lehet igénybe venni egy speciális lézerkrémmel kiegészítve, innovatív megoldás a fájdalomcsillapítás területén. Nem invazív, teljesen biztonságos és fájdalommentes kezelés.