Arckezelések

Biorepeel kémiai peeling ráncok, pattanások és pigmentfoltok ellen arcra és testre

Hatékony bőrmegújítás 

A Biorepeel hatékony módszert kínál a bőr megújítására kíméletes hámlasztás révén.


 A bőrhibák csökkentése 

A kezelés segít a pattanások, mitesszerek és egyéb bőrhibák csökkentésében. 


Nincs felépülési idő

A kezelés után nincs felépülési idő, így azonnal visszatérhetsz a mindennapi tevékenységeidhez. 


Bőrtípushoz igazítható 

A Biorepeel különböző bőrtípusokhoz alkalmas, és az egyéni igényekhez igazítható. 


Gyors eredmények 

Már egy kezelés után észreveheted a bőr textúrájának javulását és ragyogóbb megjelenését.


A kezelés időtartama 20-30 perc. 


Egy 5-6 kezelésből álló kúra ajánlott. Ezeket 7-10 napos időközönként kell elvégezni.


1 kezelés 27.750 FT

5 alkalmas bérlet 127.050 FTA BioRePeel biztonságos, fájdalommentes és nincs mellékhatása.

Estemax Hydrojelly az USA-ból

Frissítsd fel az arcbőröd, tisztítsd meg a pórusaidat 

Az Esthemax Hydrojelly maszkja a tekintélyes Aestheticians' Choice Awards-on a legjobb maszknak választották. Ez a díj az egyik legrangosabb az esztétikai és bőrápolási iparban. A rendkívül hatékony, organikus porból készült maszk sima, frissítő textúrát kínál, és tökéletesen testre szabható a bőröd számára.

További arckezelések

LED fényterápia

A LED-fényterápia előnyei közé tartozik a kollagéntermelés serkentése, a bőr rugalmasságának és feszességének javítása, a finom vonalak és ráncok csökkentése, a pattanások és gyulladások kezelése, valamint a bőr sejtmegújulásának és gyógyulásának elősegítése. A kezelés fájdalommentes, nem invazív, és azonnali és hosszú távú eredményeket kínál a ragyogó és egészséges arcbőr érdekében.


Mikroáram

A mikroáramterápia egy innovatív bőrfiatalító kezelés, amely gyengéd elektromos impulzusokat használ az izomműködés serkentésére és a sejtek regenerálódásának elősegítésére.


Rádiófrekvencia

A rádiófrekvenciás terápia a bőrfeszesítés és bőrfiatalítás fejlett, nem sebészeti módszere. Nagyfrekvenciás elektromos energiát használ a bőr kollagéntermelésének serkentésére és a bőr textúrájának javítására. A kezelés nem igényel felépülési időt.


Nyirokdrenázs

A nyirokdrenázs bőrre gyakorolt előnyei közé tartozik a jobb vérkeringés, a ragyogóbb bőrszín, a sötét karikák és a puffadtság csökkenése, valamint a bőrszövet feszesebbé és simábbá tétele. Ez a gyengéd kezelés hozzájárul a bőr egészséges és fiatalos megjelenéséhez, miközben elősegíti a relaxációt és a jó közérzetet.

Gyémánt dermabrázió

A kezelés során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket. Így javítjuk a bőr textúráját. A gyémánt dermabrázió előnyei közé tartozik a finomabb bőrszerkezet, az aknés hegek és a pigmentáció csökkenése, a kollagéntermelés serkentése és a jobb vérkeringés a ragyogó arcbőrért.